Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Contact gegevens Projecten Links 

Startpagina

Duurzaam engineren

Kenmerken:

Samenwerking met bedrijven

Greenlife Technical Projects heeft zijn naam gekozen met als hoofddoelstelling de klant te laten bepalen waar de kaders liggen. Iedere vraag zal dan ook specifiek met de klant worden afgebakend. Dit natuurlijk binnen de locale, landelijke en natuurkundige wetgeving!Wat kan Greenlife Technical Projects voor u betekenen.Door jarenlange ervaring op gebied van projecten, technische ontwikkelingen binnen de maritieme defensie en de commerciele aandrijftechniek (electrisch en hydraulisch) als ook de wet en regelgeving op landelijk, regionaal en gemeentelijk (brandveiligheid, bouw- en milieuvergunnngen) niveau krijgt u ondersteuning in zowel breedte als diepgang.Klanten kunnen ons ook inschakelen bij technische conflicten met derden waarbij wij een onafhankelijk rapport opmaken gebaseerd op waarneming en feiten. Door ervaring op het vlak van coaching is het ook mogelijk om ook als intermediair op te treden.Door jarenlange ervaring in lesgeven, geven wij ook instructies aan installateurs!

Kernbegrippen voor Greenlife Technical Projects:Innovatief en creatief.Communicatief vaardig.Technisch breed (gaat ruim over grenzen vakgebied heen.Werktuigbouwkundig en ElectrotechnischProjectbegeleidingVerkoop begeleiding (technisch) 3D schaduwsimulatie!Inkoop begeleiding (technisch)Training installateurs en verkopers in PV-techniekConflictbemiddeling (Klant - Leverancier en vice versa)Maatwerk!!

Verkoop en installatie van hoogkwalitatieve en bewezen systemen.zelfs zonder schaduw al 6% meeropbrengst!met schaduw tot 35% meeropbrengst!!!!!


http://www.solaredge.com 

Waarom houden mensen vast aan bestaande en gebaande wegen?Innovatie plaatst kaders waar ze nodig zijn! Dit leidt vaak tot mogelijkheden die tot nog toe buiten bereik leken.....Veel bedrijven leggen hun kaders vast in het bedrijfsplan! Greenlife Technical Projects plaatst kaders volgens natuur en overheids wetten. Hierdoor is een maximaal veld van mogelijkheden beschikbaar voor de klant!

Greenlife Technical Projects

Duurzaam staat voor kwaliteit!

copy right : Greenlife Technical PRojects

ontwerp: H.Verzellenberg

|